08.12.2019 -Akademi Derneğine Hoş Geldiniz

2018 ARALIK AİLE SEMİNERİ

Akademi Eğitim Kültür Dernek bünyesinde Üyelerimizin ve mahalle sakinlerine yönelik Aile İçerisinde Çocuk Eğitimi Konulu Seminer verilmiştir.Eğitimi veren araştırmacı yazar Garip Sağlık beye konuşmalarından ve bizleri herdaim yanlız bırakmayan üyelerimize ve mahalle sakinlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.Bildiğiniz üzere toplumumuzda hergeçen gün milli ve islami yozlaşmalardan dolayı etkilenen çocuklarımızı bu etkilerden korumak ve iyi bir nesil yetiştirmek biz aile bireylerine çok büyük görevler düşmektedir.İşte tamda bu noktada Eğitimin Ailede başladığı ve çocuklarımızın örnek model olarak Anne ve Babalarını taklit ettiği bu gerçekleri bizlere hatırlatan ve dikkat etmemiz gereken konuları maddeler halinde ifade eden eğitimci araştırmacı yazar Garip Sağlık Hocamıza teşekkürlerimizi arz ederiz.