04.12.2019 -Akademi Derneğine Hoş Geldiniz

2018 DİRİLİŞ KAMPI

ibrahim aydın

Yazarın şu ana kadar yazılmış 6 makalesi bulunuyor.

Dernek Üye çocuklarının Orta Öğretim Öğrencilerine Yönelik 3 günlük kış gezisi yapıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Diriliş Kampında hizmet olarak sunmuş olduğu Ok atıcılığı,Kamp ateşi ve Doğa Yürüyüşü gibi aktiviteler yapıldı.Bu aktivite sırasında yapılan eğlenceli oyunlarda oynanarak güzel bir program yapılmıştır.Yapılan aktiviteler arasında kitap okuma yarışmaları, Bilgi yarışması,kar üzerinde veloybol ve birçok oyunlar oynanarak üzerlerindeki sınav streslerini atmış oldular.Ayrıca Lise ve üniversiteli gençlerin ata sporu ok atıcılıkta nekadar kabiliyetli olduklarını keşfetmiş oldular. Konunun uzmanları ile birlikte karda traking yürüyüşler yapıldı.2019 yılı gençlerle bir aktiviteyide böylece yerine getirmiş olduk. Bu vesileyle bu aktivitede emeği geçen eğitimci arkadaşlara,Gebze Akademi Derneğine ve Kocaeli Büyükşehir belediyesine ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

YAZARIN SON YAZILARI
2018 DİRİLİŞ KAMPI - 25 Ocak 2019