05.12.2019 -Akademi Derneğine Hoş Geldiniz

GEBZE STK PLATFORMU AYLIK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR

Gebze genelinde bulunan 14 sivil toplum kuruluşu ile 3 yıldır görüşmelerimiz devam ediyor. Her ay düzenli görüşmelerimizde dünya Müslümanları ve ülkemiz Müslümanlarını ilgilendiren kısaca ümmeti ilgilendiren konuları problemleri, yardım kampanyaları ve projeleri konuşuyoruz. Bu ay ev sahipilği yapan Mustafa Paşa Vakfı idi. İkramlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Platformda bulunan diğer derneklerimiz: Akademi derneği, İhh, İmh, İlim yayma, Gebze Gilm-der, Din Görevlileri, İlkçev, Medeniyet der. Erbakan Vakfı, Erdemli Nesil der, Tügva. Eğitim Birsen, İnsana Hizmet der. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor bu yolda Rabbim bizleri başarılı kılmasını niyaz ediyorum.

GEBZE STK PLATFORMU AYLIK GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR