02.12.2019 -Akademi Derneğine Hoş Geldiniz

İÇİMİZDEKİ TEHLİKE

İÇİMİZDEKİ TEHLİKE  İllüminati, aydınlanmışlar demektir. 1 Mayıs 1776’da Adam Weishaupt tarafından Almanya‘da kurulmuştur. On kişi tarafından yönetilen bu topluluk, kendilerine ‘bilge adamlar’ ismini vermiştir. Bilge adamlar topluluğunda Fransa’dan 3, ABD’den 2, Kanda, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika’dan ise birer üye bulunmaktadır. Bir alt kadrosunda bulunan 300 kişi ise verilen talimatları yerine getirmektedir.

Temel amaçları başkenti Kudüs ve yönetimi kendilerinde olan yeni bir dünya düzeni kurmaktır. Yaptıkları planlara göre önlerindeki en büyük engel Türkiye’ydi. Tabi ki bununla da nasıl baş edeceklerini biliyorlardı. Dışardan savaş çıkarmak yerine önce iç savaş çıkararak birliği bozmayı hedeflediler. İnsanları birbirine düşürerek dünyaya hakim olabileceklerdi. Planladıklarına göre, aynı ekmeği paylaşan insanlar arasında artık sağcı-solcu, Türk-Kürt diye çatışmalar olmuştu. Aynı mahallede büyüyen insanlar sanki kırk düşman gibiydiler.

Bilge adamlar yılda bir kez bir araya gelerek hedefleri için plan yapıyorlardı. Bu planlar içinde, çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak ülkeleri sömürmek, savaş çıkarmak temel amaçlarıydı. Kendi çıkarları için sürekli kaos çıkarmak zorundalardı.

Şimdi biz bu tehlikenin neresindeyiz, diye soruyorsunuz belkide. Bizler bu tehlikenin namlusundayız. Eğer ki hala saf olmayı tercih edip onları reddetmezsek tetiğe bastıkları an parçalanmış birliğimiz tamamen yok olabilir.

Akıllarına nasıl girebiliriz diye çok beyin fırtınası yapmışlar, merak etmeyin. Bizlere savaş açmak yerine psikolojik yönden etkileyerek bilinçaltlarımıza gönderdikleri mesajlarla, yönlendirmek istedikleri yöne yöneltmektedirler. Herhangi bir TV kanalında kendi sembollerini 25. kareye gizlemişlerdir. Gözümüzle göremesek bile bilinçaltı hemen algılamaktadır.

4/5 yaşındaki bir çocuğa TV’yi açıyoruz ne olduğunu bilmediğimiz çizgi filmleri izletiyoruz. Neden? Çünkü ya evde temizlik olacaktır ya da anne komşusuyla rahat çay içecek diye çocuklar akşama kadar TV karşısına hapsediliyorlar. Tom ve Jerry, Sünger Bob, Pepee gibi aşırı sübliminal mesajlar içeren, masumane görünen rengarenk çizgi filmler… Bu çizgi filmlerin çocuğa uyuşukluğu, tembelliği ve özellikle cinselliği empoze ettiğini biliyor muydunuz? O yaştaki çocuğa anne babanın vereceği ahlaki değeri TV veriyor.

4/5 yaşındaki bir çocuk Allah’ın varlığını birliğini öğreneceğine, TV karşısında adını bilmediğimiz bir yaratıcıya boyun eğmeyi öğreniyor.

Bu planın birde genç ve yetişkin kısmı var. Onların kanına ise diziler, filmler ve en çokta kliplerle giriliyor. 15/16 yaşındaki bir gencin diziden aldığı mesajla anne babasına, ‘ neden dizideki anne babalar gibi anlayışlı değilsiniz!’ demesi gayet normal. Çünkü ebeveynler başta vermeleri gereken tepkiyi hatayla karşılaşınca veriyorlar. Ama eve hırsız girdikten sonra kapıya kilit takmanın hiçbir mantığı yoktur. Bizi biz yapan değerler hiçe sayılıyor. Biz neden bu değerleri hiçe sayanların güdümüne giriyoruz? O diziler, klipler, çizgi filmler bizim kültürümüzü, yaşantımızı reddederek aslında her şeyin orda ki gibi olması gerektiğini vurguluyor, bilmem farkında mısınız?

Darıca İmam Hatip Lisesi Öğrencisi

SENANUR KOSİF

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Hanife Taşlı dedi ki:

Yapılan çalışmalar.. emekler.. ve dahası icin toplum icin yeni nesil icin kurulan bu siteye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca senide tebrik ediyorum birkez daha gururlandım seninle..

2. öğretmeni dedi ki:

güzel çalışma gençlerimizin bu konuda duyarlı olması bizleri sevindirmiştir.senacım senin ve arkadaşlarını tebrik ederim.

3. başkan dan dedi ki:

sena hanımın önemli bir konuyu gündeme taşımışsınız. yine önemli gündem konuları oluşturmanızı senin ve arkadaşlarınızın yazılarının devamını bekliyoruz.

4. Merve dedi ki:

Rabbim hak ile batılı ayırdedebilmezyi nasip etsin yazılarında cok güzel başarılarının devamını dileriz

5. misafir dedi ki:

Ağzına sağlık. İnşaallah bu ve benzeri bilgilendirici yazılarınızın devamını bekliyoruz…

6. öğrenci dedi ki:

emegine saglık .çok güzel yazmişsin devemını dılerım:)

7. Abdullah Çarıkoğlu dedi ki:

çok güzel yazı ellerinize sağlık

BİR YORUM YAZ