23.04.2021 -Akademi Derneğine Hoş Geldiniz

SIKÇA SORULAN SORULAR.

sınav tarihi ne zaman?                 28 nisan

son başvuru tarihi ne zaman?       21 nisan

katılım için herhangi bir ücret ödenecek mi?     kayıtlarımız ücretsizdir.

yarışmacılar kitapları nereden temin edebilirler?        dernek merkezimizden veya herhangi bir kitapçıdan temin edebilirler.

yarışma belirli bir kitaptan mı yoksa genel sorular mı olacak?          yarışma sadece martin links’ in “hz muhammed’in hayatı” kitabından yapılacaktır.

sınav nerede yapılacaktır?  kurulumuzca belirlenen bir okulda icra edilecek ve sms yolu ile katılımcılar bilgilendirilecektir.

sınav saat kaçta başlayacak?         saat 10:00 da başlayacaktır.

sınav kayıt belgesini getirecek miyim?     sivava giriş için yanınızda kayıt belgesini bulundurmalısınız.

sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?    yarışmadan bir hafta sonra (04.05.2019) birinciler açıklanıp hediyeler sahiplerine verilecektir.

katılım için 15 yaş alt sınırı varmı?          alt sınır yoktur. 15 yaş altı herkes katılabilir.

yarışmada 2-3 veya daha fazla birinci olması durumunda ne yapılacak?     yarışma kurulunca çekilecek kur’a sonucu birinci seçilecek. diğerleri de 2.3. olarak ödüllerini almaya hak kazanacaktırlar.

daha detaylı sorularınız için 530 425 31 59 – 534 209 94 12 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.